Pages

Saturday, 29 December 2012

Yeaaaaaaaa ! Aku Menang Domain Dan RM 20 !

Assalamualaikum.

Pertama kali, aku bersyukur sebab dapat domain .com.my dan RM 20 dari Cik Tom ^_^

HuHu, Ni sebab aku join CONTEST ni la >.<

CONTEST BERSAMA CIK TOM DAN EXABYTES

Aku sebenarnya, tak thu plak aku menang ~ hehe.

Tapi abang Udinz plakk tetiba mesej aku kata "kemah...meney demo kt ciktom

Aku tertanya-tanya, ape bende lah Udinz ni, ( dalam hati ingatkan bergurauu).

Pastu dia bagi link, aku terus pegi ke log Cik Tom,

Puiii, terkejut berukk aku, tak sangka plak menang ~

Dah namanya rezeki ! hehe (Y)

Pemenangnya ialah;
No. 6>> Wan
No 2>> Ammar Aliff
No 19>>Halim

Tak sia2 aku sertai contest tu ~ huhu, Alhamdulillah ! 

Terima kasih Udin sebab gitau aku, kalau tak, rezeki ni melayang entah ke mana ~ hehe.

4 comments:

Nurfara Hani said...

wah.. tahniah ye:)

Fakhruddin said...

name kite ado ugok sini...
sere pemes semeta..haha
tahniah deh..hehe

Ammar Aliff said...

hahaha ^^

Saya Wann said...

Wann punya no.6 tu..alhamdulillah kita sama2 menang..hehe :)

>> 22th Birthday GiveAway <<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...