Pages

Friday, 21 December 2012

Segmen : Review Blog By Fateha Halim

Assalamualaikum,

Kepada semua rakan2 blogger, jom join Segmen : Review Blog Oleh Fateha ni !
Syarat-syarat :


 Wajib follow blog teha.

 Tolong click Sini , sini , sini dan sini. Tunggu sampai habis loading. Tolong JUJUR, tak perlu print screen. Kalau nak buat juga lagi teha suka :)

 Buat satu entry tentang "Segmen : Review Blog By Fateha Halim" bersertakan banner tu dan pastikan awak link kan ke blog ni. 

 Tag ? No need but it's up to you whether you wanna put it or not.

Ok, dah tahu syarat2 tu, boleh la korang klik banner dibawah dan aku akan terus bawa korang ke tuan punya segmen menaiki keretapi terpantas dunia..



P/S : Dah sampai belum ? hehe :P

5 comments:

Fateha Halim said...

thanks for joining :) *big bow*

Ammar Aliff said...

welcome :-D hahaha

kekapas berceloteh said...

done follow

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-fateha-halim.html

Ammar Aliff said...

Ok Thanks ~ Done follow back :)

Puteri Afiqah said...

blogflying dari segemn yang sama..

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-fateha-halim.html

hepi blogging :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...