Pages

Thursday, 27 December 2012

Alhamdulillah ! Dah Berjaya Tukar Domain !

Assalamualaikum.

Ku panjatkan syukur kepada Allah kerana telah memberi rezeki yang tidak ku jangka ini.

Ohhh ~ Ingatkan sudah tertipu, tetapi, domain .my akhirnya dapatku  miliki :)

Aku ingin mengucapkan salam takziah kepada orang yang aku invited, tapi kata aku menipu !

Tu la, tak percaya sangat, skrang tengokkkk ~ HeHe.

Aku bukan nak riak sangat, tapi nk bagi diorang "faham" sikit...

HuHuHu. Apa2pun, aku bersyukur !

Rezeki Rezeke ^_^

Lagi bersemangat aku nak menulis ni. HeHe.

Inikah yang dinamakan sweet ending ? wkakakaka

4 comments:

Mohd Lokman Bin Ramli said...

hoho.. tahniah2.. ^_^

Ammar Aliff said...

haha. terimo kasih boh !

Paly said...

haha..jadi jgok

Ammar Aliff said...

haha :D Tu pun last minute ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...