Pages

Saturday, 25 August 2012

Cara Log In Facebook tanpa guna EMAIL

Assalamualaikum. Ammar nk tunjukkan cara-cara LOG IN facebook tanpa guna EMAIL.. Mungkin sudah ramai yang tahu tentang ni kan ??

First, pergi kat profile facebook korang. Then, tengok kat atas tu, macam gambar dibawah..
Sila klik gambar ni jika nk lebih jelas :D
Nampak takk ?? URL dia tu, korang ambik yang belakang sekali, lepas "/" tu, ada nama Ammar.Areliff kan ??? So korang copy pastu try log out facebook korang japp..
Sila klik gambar ni k.
Letak yang kita copy tadi tu, pastu korang LOG IN lah yeappp.. 

Siappp.. kepada yang x de URL sendiri tu, korang pergi ke LINK NI. pastu korang buat sendiri lah yeap username tuu.. kacang !! hehe :D

= Sekian = Simple Tuto =



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...