Pages

Monday, 6 August 2012

Pencarian Blogger Aktif #2 Oleh Mialiana.com

Pencarian Blogger Aktif #2
Pencarian Blogger Aktif #2 oleh Mialiana.com
5/8/2012 hingga 12/8/2012
Assalamualaikum Blogger. Hari ni ketika Ammar sedang menjalangkan rutin harian Ammar [blog-walking], Ammar terjumpa satu.. orang kata macam kontes gakk arghh, so, ape lagi nk join la Ammar. Korang nk join takk ?? Jika korang nk join PENCARIAN BLOGGER AKTIF oleh mialiana.com, anda mestilah seorang yang selalu update blog anda sekurang-kurangnya 2 kali dalam seminggu dan yang rajin blogwalking sekurang-kurangya blogwalking ke 10 blog setiap hari. Apa itu blogwalking ?? Alahai, blog walking tu kita pergi jalan-jalan blog orang & tinggalkan & follow blog tu.. faham ??. Ok,jika faham, jom sertai Ammar di mialiana.com.

13 comments:

nurul barakah said...

Nurul dari segmen yang sama...

salam kenal ye..

http://nbarakah.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

Ammar Are-liff -AA- said...

OK.. ramai nye join segmen tuu.. haha :)

rAIHan said...

blogwalking sini dr segmen yg sma..jemputlah ke blog. :)

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

Ammar Are-liff -AA- said...

Thanks sbb sudi ke BlogKu.. Nanti Ammar kunjungi blog rAIHAN plakk.. tQ

~ cik matahari ~ said...

mar join jugakk.. salam perkenalan :D

Ammar Are-liff -AA- said...

Ooo00.. ok.. Salam perkenalan Cik Sun

Jaja Sutera said...

Salam..hai..Jaja dari segmen yang sama... :) Jaja dah follow awak..jom follow Jaja balik.. ^_^ Jaja nak jempot awak join segmen Jaja..yg nie..

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

dan giveaway Jaja yg nie.. :)

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

salam perkenalan..sama2 kite meningkatkan traffic follower kita.. :)

MakCik Muda said...

salam..hyee..dah singgah n follow blog awk,hope boleh singgah and follow saya balik ye .thx :)

http://makcikdomokun.blogspot.com/2012/08/soalan-sensitif-during-interview.html

Mia Liana said...

Salam...

Terima kasih kerana sudi join Pencarian Blogger Aktif #2 dan telah disenaraikan dalam Group 5. Selamat berblogwalking....

Ammar Are-liff -AA- said...

Jaja : Insyallah sy kn join :D
M.C.Muda : Ok.. nanti sy follow
Mialiana : Ok.

AyuInsYiraH said...

assalam....ayu dtg dr segmen yg sama....

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

Al-Fathcom said...

Salam kenal...
dari segmen yang sama
http://alfathcom29.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

Kharisma said...

jalan jalan mencari sahabat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...