Pages

Monday, 6 August 2012

Jom ber-BlogWalking.

Untuk kesihatan.. :)


Assalamualaikum blogger. Jom sama-sama blog walking pagi ni.. ala, jangan malas-malas, untuk "kesihatan" blog jgkkk.. Jom, Apa itu Blog Walking ?? Blog Walking ni bermaksud, kita pergi masuk blog orang lain, contoh masuk blog tu, masuk blog ni. Tapi, masuk bukan sebarang masuk tau, tinggalkanlah jejak korang dlm blog diorang tu. Apa itu jejak ?? Jejak ni bermaksud, korang tinggalkanlah LINK blog korang dalam tu, contoh tinggalkan link blog NI dalam blog orang yg kita dah terjah tu.. Pastu, jgn lupa follow diorang k. Pastu, jika diorang baik, diorang follow lah kita balik..

Ok, sekian.. Ammar nk pegi berblog walking jappp..

2 comments:

d'eddy said...

haha... jom... saya join awak.... =)

Ammar Are-liff -AA- said...

jom jom jom.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...