Pages

Wednesday, 8 August 2012

Jom buat duit ONLINE !

Assalamualaikum korang semua.. pernah dengar Churp-Churp takk ?? pernah dengar Nuffnang takk ?? pernah dengar SAYS.COM takk ?? ~ahakk's~.. Hari ni nk berkongsi tentang SAYS.COM ni.

Says.com

Ok. Says.com ni sama je seperti Churp-Churp, dimana ia mengamalkan sistem klik & dpt untung ! faham takkk ? bermakna korang kena promote kt kawan-kawan korang, suruh klik iklan yang telah korang pilih di Says.com/. Ok. faham dh kan ?? Ok, maih sini nk invite korang daftar Says.com plakk..

Ok, Sebelum tu, Click link ni dulu ok --> Bantu ! <--

Ok dah kan.. Ok, untuk mendaftar senang ja, pergi ke SINI. Ok, then korang isi la apa-apa yg diorang suruh korang isi tu. Ok lepas siap korang cari kt situ gakk, dia tulis recommendation. Haa, disitu lah tempat korang nk pilih iklan untuk di promote kan kpd orang lain untuk klik... 

= Bye U All, harap ni dpt membantu kita semua mencari pendpatan lebih... hehe.. Mohon maaf jika tersalah info / terkasa bahasa = Bye..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...