Pages

Saturday, 1 September 2012

Jom buat apps di facebook.. Murah

Assalamualaikum. Dalam post ni, ringkas je, nk bagitau korang pasal apps di facebook. apps macam mana ?? klik LINK ni ok.

Ok, korang dah klik, dh lihat ?? ok, macam tu lah apps yang aku maksudkan, tapi boleh diubah nama dan gambar tu, mengikut kehendak korang ok. Jika korang nk, mesej kepada Ammar di Facebook. Harga RM 60 sahaja.

INFO :

RM 60 adalah murah kerana biasanya, orang lain mengenakan bayaran 100+ ringgit ke atas(+). Ok, jangan lupa mesej kepada Ammar untuk pertanyaan lanjut di facebook.

2 comments:

Mohd Lokman Bin Ramli said...

salam ziarah.. ^_^. anda boleh buat tempahan MyQalam Quran Read Pen berkualiti tinggi dan banyak lagi barangan muslim di Muslim Bazaar.

http://muslimbazaar.mnmall.me/
atau melalui
http://lokmanramli.blogspot.com/

#ciksuzlin said...

Datang sini dari segmen Blogger Aktif #2 : Ogos hingga Disember 2012 Kak Mia!

Salam Perkenalan

http://suzlinazreena.blogspot.com/

(^_____________^)

Follow sini <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...