Pages

Friday, 26 October 2012

Jom Dapatkan Domain Murah

Assalamualaikum. ni, tahukah anda, hampir 90 % blogger mahukan domain .com atau .net atau .org atau .my    ?? haha. begitulah juga akuu.. tapi aku tak buat untuk blog ni sebab jarang update kann. nanti rugiii :(((.. hahaha. So, aku buat untuk blog ni --> www.bolasepak-kelate.com .. yayayayuyuyuyeyeye, harganya cukup murahhhh. Hanya 35 ringgit untuk setahun. One more, kita dapat 2 email percuma tawww. Contoh --> ammar@bolasepak-kelantan.com.... wawWW ! Gileeerr, happyy waWWWWWWWEWEWEEWW !

Pahtu kan, dia ada peringatan jika domain kita tu dah hampir tamat tempoh atau dengan erti kata lain, dah cukup setahun usia domain tu. So, kita boleh renew dengan "MONEY".. haha.

Jika nak, anda boleh berurusan dengan Hosting Malaysia. Berurusan dengan mereka cukup TERBAIKKK. Aku boleh bagi 5 bintang lahh broo/. Jika mahu lebih mudah untuk urusan "MONEY" ni, anda boleh berurusan terus dengan tuan dia di facebook --> Abdur Rozakkk.. Okk.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...