Pages

Friday, 28 September 2012

KELANTAN TV (LIVE STREAMING)


Assalamualaikum.

Twitter Presiden

Assalamualaikum dan Morninggg :).. HeHe... HuHu. Ni aku nk habaq, Presiden KAFA, Tan Sri Annuar Musa dah ada twitter tawww !.. So, boleh lah korang follow Ok.. hehe

SINI SINI <---- KLIK UNTUK KE TWITTER BELIAU>

Thursday, 27 September 2012

Segmen : Follow and Follow



Assalamualaikum. Jom join Segmen FOLLOW AND FOLLOW dari Qaleshya Umairah [DOT] com. Jika anda nk join, klik SINI Ok.

Aku Dah Ada Vektor !

YeYeYehhh !

Assalamualaikum.. Alhamdulillah. Aku dh mempunyai vektor milik sendiri dan dibuat dengan titik peluh sendiri.. HuHu. Taklah cantik / cute / comel / kemas / menarik macam vektor orang lain kan ? Lagipun aku baru berjinak-jinak dalam seni membuat vektor menggunakan photoshop nihh.. uhhh. susah gile kot bagi aku. Entah lah, 1 jam aku amik nk siapkan benda nihh.. fuhhh.

Salam Maghrib

Assalamualaikum. Dah solat ke belum ? Dah Dah Dah. tutup lappy tu, pergi ambik  wuduk, solat. jangan plakk ponteng solat tau.. SOLAT itu WAJIB.. <--- PESANAN KERAS UNTUK ANDA :D

Hayati gambar dibawah sebagai nasihat. Simpan baik-baik gambar ni, bermanfaat tu.


Kuliah Ustaz Azhar

Assalamualaikum. Anda jangan lupo, hari ni ado kuliah penceramoh / ulama terkenal tanah air, Ustaz Azhar Idrus di majid wakaf bharu, Kelantan.. huhu, kuliah Maghrib. Mesti penohhh sakan masjid tu malam ni kann ?? maklumlah, penceramah tersohor wooooo ! jangan main-2 tauu.. memangg famous gilerrr.. huhu.. pepong, selamat menunaikan Solat Maghrib, sobat-sobat blogger ku sekalian alam ini. hehe.

SALAM MAGHRIB BY BLOGKU>

Baju IdamanKu

Gambar Baju IdamanKu.
Assalamualaikum. Alhamdulillah. aku dh order baju diatas.. yea yea yea.. dah lama aku menunngu nk dapat baju ni. Acu nok order, kan abis stock... grrrr,... mujur, kali ni sempat aku booking.. yea yea yea.. minggu depan printing, pastu bam in pintisss dan barang gua sampai.. hehe.. Syukur.

Doakan Semoga Dia Selamat.

Assalamualaikum. "Doakan Semoga Dia Selamat" <-- HuHu, ayat suspend giler kot.. hehe.. "dia" tu merupakan pengurus pasukan Kelantan. Beliau terlantar di hospital skrang.


Dengor kabo, ado penyakit batu karang. Sudah sedar selepas pengsan, pagi tadi. Alhamdulillah. HuHu, selepas beliau sedar, perkataan pertama yang keluar dari bibir mulut dia ialah. "Nk ke Melaka esok".
Wahhh, Respect betoolll aku kt Azman Ibrahim. Mahu lagi ke Melaka walaupun belum sihat. Al-Maklumlah, nk sokong team juara (KelantaN) kan ? hehe. GKG. Semoga Kelantan menang yeapp.

Yahooooo !

Assalamualaikum. Yahooo ! Suku Akhir Piala Malaya ada live di TV 1.. yeahhhh ! berita ni disahkan sendiri oleh penyampai berita sukan dia, Nurul Fatiha. x percayo, celik mato luas-luas, tengok gambor di bawah.. hehe..



Gomo Kelate Gomo <-- Excited nk menang kan.

BlogKu dah berubah.

Assalamualaikum. Dum, sedarkah anda, blog ini dh berubah.. <-- ayat skema.. hahaha... HUHU.. Aku bosan dengan template dari blogger, So, search GOOGLE nk cari template yang sesuai dengan citarasa hatiku ini. HuHu. Ternyata, template ini menjadi idamanku. So, tukarlah petang tadi. Yeahh, jangan nk komen plakk, ni blog aku, pilihanku, suka hatiku lahh kan ?? haha

Aku Kembali !

Assalamualaikum. Yeahh. Aku kembali. Kali ini dengan lebih agresif.. keh333.. hahaha. huhu. Kali ni, aku kembali dengan lebih agresif beserta template yang gelap ini selepas 2 bulan menghilang diri.. HuHu. Alhamdulillah, jodoh aku dengan blog ni masih panjang.

HaIII. Salam kembali :)

Monday, 10 September 2012

Selepas Nuffnang, Says Pula !

Assalamualaikum. Tahukah anda, selepas NUFFNANG, kini giliran Says.com pula untuk mengubah bentuk websites mereka. Tak percaya ?

Says.com  Try korang pergi ke website says di --> www.says.com.

=SEKIAN=

Saturday, 1 September 2012

Jom buat apps di facebook.. Murah

Assalamualaikum. Dalam post ni, ringkas je, nk bagitau korang pasal apps di facebook. apps macam mana ?? klik LINK ni ok.

Ok, korang dah klik, dh lihat ?? ok, macam tu lah apps yang aku maksudkan, tapi boleh diubah nama dan gambar tu, mengikut kehendak korang ok. Jika korang nk, mesej kepada Ammar di Facebook. Harga RM 60 sahaja.

INFO :

RM 60 adalah murah kerana biasanya, orang lain mengenakan bayaran 100+ ringgit ke atas(+). Ok, jangan lupa mesej kepada Ammar untuk pertanyaan lanjut di facebook.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...